Laat het maar gewoon gebeuren…

e52

Ouch! al bijna 3 jaar geen activiteit meer op deze site…. en dat, dat weet elke blogger, is killing. Dan ben je stuk… Dan hoor je er niet meer bij.

Southern Omelet de stilste ? Nou… niet helemaal.

Al geruime tijd is ie te vinden als columnist op de nieuws-site e52…. een online journalistiek platform voor Eindhoven dat bovendien eenmaal per maand als hardcopy-krant te vinden is op diverse lokaties in de stad. Op lokaties waar ook je ook je Uit in Eindhoven copy op pikt (Oude Rechtbank – Pand P – HTC – ….. Zoekt en ge zult vinden). Wees er snel bij, want ze vliegen de zaak uit.

Van je maandelijkse blik op Eindhoven – vertrouwde Southern Omelet-style – ben je slechts 1 click verwijderd (deze click).
Voor een geprinte column -leuk voor bijvoorbeeld op het toilet-  loop je maandelijks effe de stad in om de krant op te pikken. Koffietje erbij… ben je helemaal het mannetje

Reacties kun je overigens op ook nog steeds op deze site achterlaten. Positief en negatief – opbouwend en afbrekend.

Deze site blijft gewoon bestaan en zal wellicht weer activiteit gaan tonen. Vroeg of laat.

Laat het maar gewoon gebeuren….  catch you on the flipside

This entry was posted in Geen categorie. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>