De Verschijning – “PSV wordt Kampioen”

Met een enorme kater werd ik wakker. Het was gisteren laat, of eigenlijk vanochtend heel vroeg geworden. FC Twente – PSV zat nog in mijn hoofd. De titel lijkt verder weg dan ooit. Ik geloofde er niet meer in. Voor de derde keer op rij geen kampioenschap. Niet PSV waardig. Ik liet mijn hoofd hangen

Tot het moment dat de verschijning plaatsvond. Nietsvermoedend mijn boterham geroosterd en gewacht totdat mijn snee brood uitgeworpen zou worden. Uit de toaster. Niet eens een Philips. En toen zag ik het. Ik schrok. Vol ongeloof en dus nog maar een keer heel goed gekeken. Van een afstandje dit keer. Voorzichtig. Maar dit was ‘m écht. Frits Philips… Een verschijning! Ik zag ‘t gelukkig net op tijd. Een grote lik pindakaas zat al op mijn mes om over hem heen te smeren.

Ik heb er altijd om gelachen. Jezus op een pizza? Waarom in hemelsnaam… Als je verschijnt dan toch niet op zo een bizarre plek? Eerder vermakelijk dan geloofwaardig.

Zoals je met bepaalde zaken geen rekening houdt omdat ze toch altijd alleen maar ‘ergens anders’ gebeuren, had ik dit nooit aan mijn eigen aanrecht verwacht. Dat overkomt mij nooit… alleen anderen

Dit moést een teken zijn. Een rust viel over me. Kalmte. Dit wás een teken. Juist op deze ochtend na die vervelende avond in Enschede. Frits wil het ons duidelijk maken. Het komt goed met PSV. Het komt goed met zijn volgelingen. We’ve only lost one battle, we did’nt loose the war.

Op naar het Kampioenschap, Op naar Dublin

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

10 Responses to De Verschijning – “PSV wordt Kampioen”

 1. Pingback: De Verschijning – Part II | Southern Omelet

 2. Frits says:

  Broodrooster kapot gegooid?

 3. Sunny Side Up says:

  En vanochtend? Een blanco stukkie toast zeker?

  Toast….. dat hebben een aantal Portugezen van PSV gemaakt…..

 4. Marcos says:

  Gelukkig weer een sprankje hoop

 5. mike says:

  Komt het toch nog goed…….BEDANKT FRITS!

 6. vakp says:

  leuke verschijning….. maar zie toch liever brian ruiz

 7. ik ben weer onder de indruk

 8. CoCopelli says:

  Juist! Desnoods moeten we de laatste wedstrijd van het seizoen onze vrienden uit Amsterdam aanmoedigen!

 9. Sunny Side Up says:

  Geniaal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>