Eindhoven for Dummies

Geschreven door locals; een alternatief voor álle reisgidsen over Eindhoven (indien ze al zouden bestaan). In het Engels aangezien deze gericht is op buitenlandse bezoekers, buitenlandse voetbalsupporters en expats. Voor al je buitenlandse vrienden en relaties dus die onze stad komen bezoeken en er in een notendop meer over willen weten, achtergrondinformatie. In een notendop omdat je Eindhoven nooit zult beleven van achter je scherm.

Maar ook voor locals, een interessante blik op onze stad
Eindhoven for Dummies

Inhoud is nog beperkt, maar ‘feel free’ deze mee aan te vullen tot een volledige gids.

———————————————————————————————-

Written by locals this guide provides an insider’s alternative to all other travel-guides on Eindhoven (if any).
For visitors, new residents, expats as well as locals it renders a different look into the city. Simply look at the city through local eyes. Get to know this town from the inside: Eindhoven for Dummies.

 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>