Happy NewYear


040 into 2012

PSV Kampioen ’11-’12   Black Keys Klokgebouw Première Theo  Maassens ‘Doodslag’ Opvolger Fred Rutten Hoofdkantoor Philips weer terug naar huisBatmobile & Wayne Hancock Rambler Superlul 2?  Cocu Promotie FC Eindhoven  EURO2012 De Terugkeer van Mark Van Bommel Awakenings Philips Museum Klokgebouw de nieuwe Ahoy Tyton vs Isaksson Dropkick Murphys Bubble, het tweede Blobje Kentie’s Citymarketing Elvis Costello Effenaar  De tigste Grootse zachte G Nooit meer  Serieuzzz Live UEFA Europa League Final Bucharest The Triple Steeds weer de Slimste Nóg meer Glow Geen Stukafest Philips Stadion verbouwen of verhuizen  Dynamo Meisterschaft 2012

……..   iets vergeten?


This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>